Idræt på banen

TRÆNINGSCENTRET - KATRINEBJERGVEJ 81, KLD. - 8200 AARHUS N - E-MAIL: NIV@AARHUS.DK - TLF.: 28870106

 

IDRÆT PÅ BANEN – NYHEDSBREVET 01. FEBRUAR 2018


Ny mailadresse:
Dette nyhedsbrev udsendes for sidste gang på ”den gamle” mailadresse.
Fremover skal mails til og fra Idræt på banen sendes via mailadressen Denne email adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

 


Ændrede forhold og drift ved Idræt på banen, Træningscentret, Styrketræning/Fitness, Katrinebjergvej 81, kld. 8200 Aarhus N.
Medarbejderne ved den tidligere ”Socialpsykiatrien Katrinebjergvej” er flyttet ud til andre adresser i Aarhus, men jeg og Idræt på banen, Træningscentret, Styrketræning/Fitness er fortsat og indtil videre at finde her på Katrinebjergvej 81, kld. (nu altid indgang via kælderdøren til højre for bygnings hoveddør)


Der er udarbejdet et nyt Aktivitetsprogram for Forår 2018 – vedhæftet dette nyhedsbrev.
Programmet trådte i kraft den 24. januar, og er foreløbig gældende til og med 29. juni 2018.

Der er ændringer i åbningstiden i Træningscentret, - mandag formiddag er lukket, det samme gælder tirsdag eftermiddag. Der er udvidet åbningstid til kl. 16:00 mandag, onsdag og torsdag. Fredag udvidet åbningstid 08:00-12:00.
Der vil foreløbig, oftere blive foretaget ændringer i åbningstiderne i Træningscentret, alt efter de forskellige aftaler, jeg får udenfor huset!
Der er af sikkerheds og trygheds årsager, ikke længere tilbud om træning uden instruktør, ligesom der foreløbig vil være lukket i Træningscentret, ved mit fravær på jobbet.

Løbende ændringer i Aktivitetsprogrammet bliver altid offentliggjort på vores hjemmeside www.idraetpaabanen.dk ligesom vi lægger opslag på Facebook dagligt!


Aktuelle ændringer i Aktivitetsprogrammet:
Fra og med fredag den 02. februar til og med fredag den 09. februar er Træningscentret på Katrinebjergvej lukket.
Der er atter åbent i Træningscentret, mandag den 12. februar kl. 12:00.

Uge 7, mandag den 12. februar til og med søndag den 18. februar, er skolernes vinterferie, hvor vores aktiviteter i haller/bassiner/lokaler udenfor Katrinebjergvej osv. er aflyst.
Eneste aktiviteter der er åbent i uge 7, er udover Styrketræning/fitness i Træningslokalet (hele ugen alle dage), Seniortilbud - Fysisk Aktivitet og socialt samvær i Viby fredag den 16. februar og GoRun/Walk, Folkestedet, søndag den 18. februar.


Se det tilpassede Aktivitetsprogram på www.idraetpaabanen.dk / Kalenderen.

Med venlig hilsen


Niels Iversen
Idrætskonsulent
Idræt på banen
Kalender


Copyright © 2010 Idræt på banen.